Nosta/Nijdropquiz 30 mei 2020 - VERPLAATST naar ZAT 14 NOV 2020

Gebruikersavatar
Bosloof
Backing Vocal
Berichten: 70
Lid geworden op: ma 27 okt 2008, 11:52
Locatie: Erembodegem

Nosta/Nijdropquiz 30 mei 2020 - VERPLAATST naar ZAT 14 NOV 2020

Bericht door Bosloof »

Na het enorme slechte nieuws dat Jambon Nosta geen subsidies meer toekent, wat het einde betekent van Nijdrop als concertzaal, hebben we beslist om het merk Nosta voorlopig te behouden. Na een sabatjaar zal er dit jaar dus nog een muziekquiz plaatsvinden onder Nosta, ditmaal op zaterdag 30 mei.

Jullie kunnen een multimediale quiz verwachten met een waaier van heel wat genres, gaande van pop, rock en wave over disco, groovy tunes en alternatieve indie-genres tot R&B, dance en commerciëlere stuff … maar ook alternatieve niche-genres, obscure undergroundstuff en het hardere werk hebben een plaats in onze quiz. De klemtoon ligt op muziek tussen eind jaren 70 en 2020, maar uitstapjes naar de jaren 60 of eerder zijn mogelijk.

Net als de algemene quiz werken we met afbeeldingen, tekst- en veel videofragmenten. Theorie wordt er niet gevraagd maar we gebruiken wel vaak extra (al dan niet verborgen) tips die een hulp kunnen zijn naar de oplossing.

Inschrijven kan via: http://tiny.cc/q13ziz
Ploegen van 4 deelnemers
Kostprijs: €20.
Let op! Je inschrijving is pas voltooid na bevestiging van betaling.
Vanaf 19u kan u terecht aan de bar voor een drankje, om 20u start de quiz.
Locatie: Nijdrop, Kloosterstraat 7/9, 1745 Opwijk

Er wordt niet meer gewerkt met de verdieping en om het voor alle ploegen wat comfortabel te houden beperken we het aantal deelnemers op max 30 ploegen.
Plaats reactie