3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Plaats reactie
Gebruikersavatar
beautiful freak
Rock Legend
Berichten: 1435
Lid geworden op: ma 15 sep 2008, 13:34
Locatie: The Pale Riders From Philadelphia

3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door beautiful freak »

Drie dagen, en nog geen topic over deze uitstekende Muziek, Film & Tv Quiz? :o Laten we daar dan bij deze verandering in brengen.

Voor liefhebbers van beeld én geluid (zowel afzonderlijk als gelijktijdig) was het wederom smullen geblazen op de Beat In A Box-quiz, de derde editie en wat mij betreft ook de beste tot nu toe. En dat oordeel is geenszins gelinkt aan het feit dat we deze quiz met Bruce Horny & The Rest winnend wisten af te sluiten. Maar wel aan het gegeven dat we getrakteerd werden op 9 uit de kluiten gewassen rondes en twee tafelrondes (iets minder stevig dan gebruikelijk, maar absoluut genoeg om je bezig te houden), die samen op net geen 500 punten stonden. :music-rockout: En dat er binnen die rondes gevoelsmatig heel wat variatie was in genres en decennia (ook al lag de focus nog steeds op de laatste dertig jaar, er was bij muziek als bij film toch meer ruimte voor het oudere werk, met o.m. B Bumble & The Stingers en To Have And Have Not respectievelijk – deze quiz ging dus zeker breed).

De thema’s die ik me nog herinner, waren onder andere: fluiten (liedjes/filmscènes waarin gefloten wordt), rebussen (waarbij je ditmaal ook alle tussentips moest noteren, telkens op een punt), covers, een ronde waarbij film- en songtitel hetzelfde waren, klassieke muziek (heel leuke ronde eigenlijk: songs die gebaseerd zijn op klassieke werken, film/tv-scènes waarin klassieke muziek speelt), nagespeelde songs/scènes, soundtrack, etc. Ook leuk was dat er ten opzichte van vorig jaar ook bij de film/tv-fragmenten bijvragen werden gesteld. :handgestures-thumbupright:

Voor wie graag rustig quizt, was het wellicht van het goede teveel, want het tempo was absoluut gejaagd – ik heb er alleszins niets op tegen. Soms vier antwoorden geven bij een fragment, het zorgt voor hectiek, maar toch vooral voor heel veel quizfun. :banana-dance: Het enige jammere was misschien dat je voor de tafelrondes (en zeker voor de tweede) wel erg weinig tijd had. Drie rondes is in principe genoeg, maar als je tijdens die rondes fulltime bezig bent, is het moeilijk. Misschien is het interessant om die uit te delen bij aanvang van de quiz of bij aanvang van een pauze, zodat je tijdens die tijd alvast het nodige werk kan verrichten. Maar dat zijn uiteraard details. Net zoals de tafelschikking idealer kon (best toch het klassieke vierkant, waarbij iedereen naar rechts/links kan kijken naar het scherm in plaats van met vier op een rij), maar ook dat heeft het plezier geenszins aangetast.

Kortom, een zeer fijne quiz op de kalender, waarvan ik alleen maar kan hopen dat hij jaarlijks zijn stek inneemt. Bruce Horny & The Rest (deze keer een prima samenwerking tussen Pekebo, Xavier, Alex en mezelf) keert sowieso terug. Proficiat aan Arnout en co. :clap:

De top-4:
1. Bruce Horny & The Rest
2. Scary Monsters
3. Arthritic Monkees
4. The Facial Network

Hopelijk posten de organisatoren ook nog de volledige uitslag en antwoorden (en eventueel een kleine analyse, al is dat zeker geen evidentie met 50+ ploegen)?
beatinabox
Lead Singer
Berichten: 148
Lid geworden op: di 03 mei 2011, 07:22

Re: 3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door beatinabox »

Bedankt voor de leuke commentaar, en ook aan alle ploegen om nogmaals af te komen naar onze quiz. Hopelijk heeft iedereen er plezier in gehad. Ik was zelf ook tevreden over de quiz, maar de kleine pijnpunten die je aanhaalt zijn terecht. Er blijven nog steeds enkele werkpunten. Voor mezelf had ik het volgende genoteerd:
- Meer juryleden van in het begin van de quiz: hadden bij eerste drie ronden achterstand opgelopen, die zich heeft laten merken op het einde waardoor de uitslag op zich heeft laten wachten, ook al waren er geen tafelrondes meer in het laatste deel. 50 ploegen verbeteren is natuurlijk geen makkie
- Tussenrondes met reclame vond ik zelf leuk om een keer te doen, maar laat ik volgende keer toch vallen. Het was een leuk experiment, maar iedereen is er iets teveel op gefocust :) als ik het nog doe kan dat mss voor een aparte prijs zijn, niet meer voor het klassement. Dan wordt het meteen een stuk losser
- Tafelrondes mss toch nog iets lichter, of het tempo van de quiz iets lager leggen door toch nog een ronde minder, of iets minder antwoorden in een ronde te vragen, dit moet ik nog eens rustig analyseren. Want het is uiteraard niet evident om weinig te vragen als je film en muziek wil kruisbestuiven in één fragment :)
- Het niveau: ook hier heb ik al verschillende meningen over gehoord van 'goed' tot 'te moeilijk'. Zo een quiz zal uiteraard altijd te moeilijk zijn voor de occasionele quizzer. Ik weet niet wat de mening is van de deelnemers van dit forum betreffende het niveau? Ik wil het gerust nog wat toegankelijker maken, maar in mijn ogen was dit al de meest toegankelijke van de drie quizzen. Maar als muziek en filmliefhebber is dat voor mezelf soms moeilijk in te schatten wat bij anderen zou blijven hangen :)
- De live ronde ga ik zeker behouden, dat houdt de quiz ontspannen en speels. Ook een relatief rustpunt met entertainmentwaarde.

Hier is alvast de uitslag van de quiz, antwoorden volgen nog:


1.Bruce Horny & The Rest 413
2.Scary Monsters 393
3.Arthritic Monkees 376
4.The facial network 373
5.Zinloos Geweld 371
6.De Hijsberen 360
7.Next Question 350
8.Andes Survivors 349
9.Xylofoonquartet 347
10.Disorder 344
11.Lost in La Mancha 339
12.De Jawa's 338
13.Royal Flush 338
14.Team Tamara 327
15.Keyser Soze 324
16.Camping Kubelia 320
17.Prinsen der Duisternis 312
18.Koevoet is beter dan Boullie 304
19.D'Horemi's 289
20.Conquiztadores 289
21.Celtic 282
22.In Dubio 277
23.Amorce 275
24.Team Hendrik-Jan 264
25.Team Pieter Siau 263
26.Pellekes 2 258
27.Oscar & The Wildes 255
28.De Bierkeizers 254
29.Kwissendales 249
30.Necrofielen tegen crematie 245
31.Steve McQueen 236
32.De Peristaltische Beweging 236
33.Class of 1987 231
34.De Troetelbeertjes 231
35.De Doordenkers 216
36.De Rooie Stylo's 208
37.We're here for the beer 208
38.De op cd's 196
39.Pellekes 1 189
40.Eender Wienen 186
41.Goodnight and good luck 186
42.t Verzopen Verstand 180
43.Bekan Just 172
44.De Collega's 171
45.The fantastic Flying Boubey LM Superstars 164
46.Moe, struikelend en hongerig 163
47.Van 't stad 162
48.Schellekes 2 155
49.Schellekes 1 134
50.Incognito 130
Gebruikersavatar
SepPuKu
Rock Legend
Berichten: 1275
Lid geworden op: di 07 aug 2007, 08:11
Locatie: Dendermonde / Scary Monsters - Would-Be Monkees - Wag Team

Re: 3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door SepPuKu »

Wij van Scary Monsters spelen deze quiz alleszins zeer graag. Getuige het feit dat we ditmaal 5 monsters meebrachten waar er maar 4 in een team mochten :lol:

Het enige echte minpunt was idd. het hoge tempo waarmee de reeksen passeerden. De scores bijhouden lukte vanaf halfweg de quiz bv. niet meer. En idd. ook wij hadden de indruk dat de tweede tafelronde afgegeven moest worden zonder dat we deze echt goed konden dubbelchecken. We hebben gauw nog enkele antwoorden neergepend die ergens op een kladblad stonden terwijl we die eigenlijk nog 'in de groep dienden te gooien'. Ander voorbeeld: soms werd een antwoord genoteerd, opgekeken naar het scherm... en bleek een filmfragment al voor de helft gepasseerd (en een gezochte persoon reeds uit beeld verdwenen).

Een tandje minder en zelfs de ploegen aan de top zullen opgelucht ademhalen, om nog maar te zwijgen over de ploegen in de 2de helft :shock:

Maar zoals Peter al aanhaalde: deze quiz bevat zo veel lekkers dat het enkel om aanbevelingen gaat. Het is waarschijnlijk niet evident om het jeugdig enthousiasme achter deze organisatie een beetje in te tomen :mrgreen:

Proficiat tenslotte aan de winnaars die hier gewoonweg outstandig waren! :clap:
beatinabox
Lead Singer
Berichten: 148
Lid geworden op: di 03 mei 2011, 07:22

Re: 3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door beatinabox »

Ik zal hier al even de antwoorden van de 8 rondes en 2 reclamerondes posten. Een analyse heb ik nog niet gemaakt, maar als ik de tijd en energie vind om dat voor 50 ploegen te doen, doe ik dat later deze week nog

Ronde 1: Fluitje van een cent

Muziek
1. Pumped up kicks - Foster The People
2. Games without frontiers - Peter Gabriel
3. Winchester Cathedral - New vaudeville band
4. Alpha Beta Gaga - Air
5. La La Love You - The Pixies
6. Let’s go surfing - The Drums
7. Me and Julio down by the schoolyard - Paul Simon
8. Versa - Mad Dog Loose
9. World Hold on - Bob Sinclar
10. Patience - Guns ‘n Roses

Film & TV: titel + bijvraag
1. Life of Brian - Eric Idle
2. Once upon a time in the west - Henry Fonda
3. Kill Bill -Daryl Hannah
4. The Breakfast Club - Emilio Estevez
5. Bridge on the River Kwai - The Colonel Bogey March
6. Sweeney Todd - Johnny Depp
7. Escape to Victory - Sylvester Stallone
8. Een Laatste Groet - Bart Peeters
9. To Have and Have Not - Lauren Bacall
10. Flodder in Amerika - Huub Stapel

Ronde 2: Rebi

1. Film: Full Metal Jacket
A. Songtitel: Full Throttle B. Uitvoerder: Metal Molly
C. Film: Jack D. Film: ET

2. Film: Good Will Hunting
A. Film: Goodnight, and Good Luck B. Serie: Will & Grace
C. Songtitel: Hunting High and Low

3. Band: Sugar Hill Gang
A. Uitvoerder: Sugar B. Achternaam komiek: (Benny) Hill
C. Uitvoerder: Gang of Four

4. Band: Vampire Weekend
A. Film: Interview with a Vampire B. Film: Weekend aan Zee

5. Serie: VR Troopers
A. Film: V for Vendetta B. Uitvoerder: R Kelly
C. Songtitel: Super Trouper

6. Film: Dog Day Afternoon
A. Songtitel: Dog Days are Over B. Songtitel: Sunny Afternoon

7. Film: The Addams Family
A. Uitvoerder: The The B. Uitvoerder: Ryan Adams
C. Serie: Modern Family

8. Serie: Mad Men
A. Fictieve terreurorganisatie in tekenfilm= verwijderde naam op stoel: MAD
B. Uitvoerder: Of Monsters and Men

9. Band = A – B + C +D – E + F = Mumford & Sons
A. Film: The Mummy B. Songtitel: My My My
C. Schietend personage: Robert Ford D. Uitvoerder: Andy
E. Songtitel: Why F. Songtitel: Father & Son

10. Regisseur: Oliver Stone
A. Songtitel: Oliver’s Army B. Film: Stone

Ronde 3: Covers

Muziek: Titel - Uitvoerder - Originele uitvoerder
1. Take You Higher - Goodwill Hook ’n Sling - Angus & Julia Stone
2. Superstar - Sonic Youth - The Carpenters
3. Mr Blue Sky - Lily Allen - ELO (Electric Light Orchestra)
4. Higher Ground - Red Hot Chili Peppers - Stevie Wonder
5. Crazy in Love -Antony and the Johnsons - Beyonce
6. Hush - Kula Shaker - Billy Joe Royal
7. Call on Me - Eric Prydz - Steve Winwood
8. Zalige zot - Yevgueni (en Jan De Wilde) - Eels
9. Tragedy -Steps - The Bee Gees
10. Umbrella -The Baseballs - Rihanna

Film & TV: Film - acteur - titel nr - uitvoerder
1. Mamma Mia -Pierce Brosnan - SOS - ABBA
2. Aanrijding in Moscou - Jurgen Delnaet - Ti Amo - Umberto Tozzi
3. The IT-Crowd - Chris O’Dowd - The Locomotion - Little Eva
4. Almost Famous - Kate Hudson - Tiny Dancer - Elton John
5. Magnolia - Philip Seymour Hoffman - Wise Up - Aimee Mann
6. Het Geslacht De Pauw - Benny Claessens - Goodbye Stranger - Supertramp
7. A Lot Like Love - Amanda Peet - If You Leave Me Now - Chicago
8. Madagascar - Sacha Baron Cohen - I Like to Move It - Reel 2 Real
9. Meisjes - Marilou Mermans - Sinds Een Dag of Twee - Doe Maar
10. Easy A - Emma Stone - Pocketful of Sunshine - Natasha Bedingfield

Tussenronde 1: Reclame: Songitel - Uitvoerder - Acteur/actrice
1. 20th Century Boy - T-Rex - Brad Pitt
2. Slow Hands - Interpol - Josh Hartnett
3. Angel - Massive Attack - Ryan Reynolds
4. Gangster of Love - Johnny Guitar Watson - Ben Affleck
5. Happy Together - The Turtles - Jeniffer Aniston
beatinabox
Lead Singer
Berichten: 148
Lid geworden op: di 03 mei 2011, 07:22

Re: 3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door beatinabox »

Ronde 4: DIY

Muziek (live gespeelde muziek door band: 2 op melodica, 2 op stem, 3 op basgitaar, 3 op drum)
1. Eden - Hooverphonic
2. C’est Pas La Mer à Boire - Les Negresses Vertes
3. Galvanise - The Chemical Brothers
4. Paradise - Coldplay
5. In de Hallen van de Bergkoning (of in der halle des bergkönigs) - Grieg
6. 50 Cent - Candyshop
7. Sultans of Swing - Dire Straits
8. Ultravox - Vienna
9. Take Five - Dave Brubeck
10. Krupa - Apollo 440

Film & TV: enkel titel (10 nagespeelde en opgenomen film/tv-scenes)
1. MacGyver
2. The Karate Kid
3. That 70’s Show
4. Rainman
5. Keeping up Appearances (Schone Schijn)
6. Back to the Future
7. Fight Club
8. Rundskop
9. Het Peulengaleis
10. Look Who’s Talking

Ronde 5: Classics
10 muziekfragmenten gebaseerd op klassieke stukken: titel en uitvoerder van fragment + componist van stuk waarop gebaseerd

Muziek:
1. Nut Rocker - B. Bumble and the Stingers - Tchaikovsky
2. Hate Me Now - NAS feat Puff Daddy - Orff
3. Tidal Wave - Gabriel Rios - Ravel
4. Russians - Sting - Prokofiev
5. Adagio For Strings - Tiesto - Barber
6. Prince Igor - The Rapsody ft Warren G (and Sissel) - Borodin
7. The Real Thing - 2 Unlimited - Bach
8. Road To Joy - Bright Eyes - Beethoven
9. All Together Now - The Farm - Pachelbel
10. Lacrymosa - Evanescence - Mozart

Film/TV:
10 fragmenten waarin klassieke muziek voorkomt, titel en bijvraag over fragment + componist van stuk dat je hoort
1. Apocalypse Now - Francis F. Coppola - Wagner
2. Four weddings and a funeral - Hugh Grant - Mendelssohn
3. Up - Pixar - Bizet
4. Shameless - William H. Macy - Beethoven
5. Carlito’s Way - Al Pacino - Delibes
6. The Deer Hunter - Christopher Walken - Chopin
7. Supersize Me - Gastric Bypass - Strauss
8. Who Framed Roger Rabbit - Daffy Duck - Liszt
9. Home Improvement - Tim Allen - Rossini
10. The Shawshank Redemption - Tim Robbins - Mozart


Ronde 6: Upside/Down

Muziek:
10 videoclips zonder geluid met daarin acteur/actrice: titel en uitvoerder nummer + acteur/actrice in clip
1. Gone Till November - Wycleff Jean - Bob Dylan
2. Sadness - Stash - Stijn Meuris
3. Wild Wild Life - Talking Heads - John Goodman
4. Crossfire - Brandon Flowers - Charlize Theron
5. I Drove All Night - Roy Orbison - Jennifer Connelly
6. So Unreal - Zornik - Pascale Bal
7. Try Again - Aaliyah - Jet Li
8. When The Going Gets Tough - Billy Ocean - Kathleen Turner
9. Love The Way You Lie - Rihanna ft Eminem - Megan Fox
10. Don’t Worry, Be Happy - Bobby McFerrin - Robin Williams


Film & TV: 10 tv-tunes en 10 bekende uitspraken

TV-Tunes
1. Belga Sport
2. De Kotmadam
3. De Collega’s
4. Mik Mak Mon
5. De Premiejagers
6. De Kat
7. Familieraad
8. De Drie Wijzen
9. Ons Geluk
10. De Droomfabriek

Uitspraken
1. Alles Kan Beter
2. Familie Backeljau
3. De Slimste Mens
4. Duel
5. Chez Bompa Lawijt
6. Op De Koop Toe
7. Willy’s en Marjetten
8. Merlina
9. Van Vlees en Bloed
10.Hasta La Vista


Tussenronde 2: Reclame : Songtitel - Uitvoerder
1. Music To Watch The Girls Go By - Andy Williams
2. Young Folks - Peter Bjorn and John
3. Boum Charles - Trenet
4. Mr Oizo - Flatbeat
5. Mushaboom - Feist


Ronde 7: Duo Penotti (filmtitels = songtitels als tip, maar fragmenten in andere volgorde)

Muziek
1. Buck Rogers - Feeder
2. De Schaduw van het Kruis - The Scene
3. Stand By Me - Ben E. King
4. Vertigo - U2
5. It Takes Two - Rob Base and DJ EZ Rock
6. Rome - Novastar
7. The A-Team - Ed Sheeran
8. Iron Man - Black Sabbath
9. Go - Pearl Jam
10. Inspector Norse - Todd Terje

Film & TV: titel + bijvraag
1. It Takes Two - Mary-Kate en Ashley
2. Vertigo - Kim Novak
3. Rome - Ian McNeice
4. Go - Scott Wolf
5. De Schaduw van het Kruis - Jan Leyers
6. Iron Man - Robert Downey Jr
7. Buck Rogers - Erin Gray
8. Stand By Me - Wil Wheaton
9. The A-Team - Quinton Jackson
10. Inspector Morse - John Thaw


Ronde 8: Soundtrack
10 film:tv fragmenten van 45 sec met muziek prominent aanwezig: titel film + bijvraag + titel nummer + uitvoerder

1. Monster - Christina Ricci - Where Do I Begin - The Chemical Brothers
2. Kinderen Van Dewindt - Vic De Wachter - Stay With Me - Lemon
3. Frantic - Emanuelle Seigner - Strange - Grace Jones
4. Bourne Supremacy - Joan Allen - Extreme Ways - Moby
5. Scrubs - Zach Braff - Overkill - Men At Work
6. Drive - Ryan Gosling - Nightcall - Kavinsky
7. Adventureland - Jesse Eisenberg - Breaking The Law - Judas Priest
8. Napoleon Dynamite - John Heder - Canned Heat - Jamiroquay
9. Windkracht 10 - Veerle Baetens - Fly - Machiavel
10. Breaking Bad - Geen bijvraag - Dance Hall Days - Wang Chung
Extra. Les Géants - Geen bijvraag - No Love Lost - Joy Division

Uitsmijter voor schifting en bierprijs: Intro van serie, steeds door andere uitvoerders gebracht, zo gemonteerd dat je in één intro 5 verschillende uitvoerders hoort
Serie: Weeds
Uitvoerders:
1.Regina Spektor
2.Death Cab For Cutie
3.The Shins
4.Michael Franti
5.Randy Newman
eLMO
Administrator
Berichten: 371
Lid geworden op: zo 17 jun 2007, 18:33
Contacteer:

Re: 3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door eLMO »

Bij Arthritic Monkees dezelfde commentaren als bij nummer 1 en 2: Heel leuke quiz, maar een tikkeltje te vol. Geen moment van rust. Vooral die bladrondes waren er teveel aan. De crypto's hebben wij bijvoorbeeld nauwelijks bekeken. Daar moesten we nog aan beginnen toen er werd afgeroepen van de bladrondes af te geven. :-/ Niet dat het iets zou gemaakt hebben in de eindstand. De kloof was te groot.

Ik kom volgend jaar met plezier terug, maar iets relaxter zou wel mogen.
Keiem
Rock Legend
Berichten: 5052
Lid geworden op: vr 11 apr 2008, 10:04
Locatie: Keiem - Diksmuide / Paris Hilton Lookalikes

Re: 3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door Keiem »

gewoon al het nalezen van de opgaves is een hele... euh... opgave.
Het lijkt me inderdaad een marathonzitting, en als schrijver van dienst in mijn ploeg zou ik ook regelmatig gevloekt hebben.
Wel leuke vondsten en thema's!

En proficiat aan Bruce Horny, maar ook de rest van het podium uiteraard! :clap:
beatinabox
Lead Singer
Berichten: 148
Lid geworden op: di 03 mei 2011, 07:22

Re: 3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door beatinabox »

Als ik het zo lees zal ik volgend jaar toch een ronde minder geven dan (is ook minder werk voor mij, dus dik in orde :D ). En mss iets minder vragen per fragment in sommige ronden, al is er dan minder kruisbestuiving tussen muziek en film in de rondes. Alles een beetje relaxter! Maar wie weet gooi ik het volgend jaar nog eens over een andere boeg. Wie weet, er zijn alvast ideeën... ;)

Alleszins wordt het volgend jaar geen solo-organisatie meer, want is te zwaar om hele quiz alleen te organiseren (incl prijzen, promo, zaal en drank regelen, medewerkers engageren,...). Volgend jaar zal er een team van een vijftal man achter staan, al zal ik wel de hoofdbrok van het uitwerken van de quiz op mij nemen :)
Gebruikersavatar
SepPuKu
Rock Legend
Berichten: 1275
Lid geworden op: di 07 aug 2007, 08:11
Locatie: Dendermonde / Scary Monsters - Would-Be Monkees - Wag Team

Re: 3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door SepPuKu »

beatinabox schreef:Als ik het zo lees zal ik volgend jaar toch een ronde minder geven dan (is ook minder werk voor mij, dus dik in orde :D ). En mss iets minder vragen per fragment in sommige ronden, al is er dan minder kruisbestuiving tussen muziek en film in de rondes. Alles een beetje relaxter! Maar wie weet gooi ik het volgend jaar nog eens over een andere boeg. Wie weet, er zijn alvast ideeën... ;)

Alleszins wordt het volgend jaar geen solo-organisatie meer, want is te zwaar om hele quiz alleen te organiseren (incl prijzen, promo, zaal en drank regelen, medewerkers engageren,...). Volgend jaar zal er een team van een vijftal man achter staan, al zal ik wel de hoofdbrok van het uitwerken van de quiz op mij nemen :)
Even laten bezinken en dan komt de inspiratie wel :handgestures-thumbupright:

Als er minder ronden overblijven, kan je bv. in sommige ronden (zeker deze waar 4 antwoorden per fragment worden gevraagd) gewoon langere fragmenten nemen zodat er meer tijd is om de antwoorden te reproduceren en neer te pennen. En/of de relevante beeldinformatie (op zijn minst) naar het einde van het fragment toe tonen. Zo verkleint de kans dat je titel en uitvoerder van de muziek noteert en terwijl relevante info op het scherm mist.

Is uiteraard niet altijd mogelijk, als bv. de muziek begint en ondertussen de gezochte persoon slechts kort in beeld komt. Hoewel daarop dan weer kan geattendeerd worden d.m.v. een voetnoot op het antwoordblad.

Enfin, gemakkelijk gezegd allemaal want er kruipt op die manier nog meer monnikenwerk in de voorbereiding :doh: ;)
Gebruikersavatar
One good reason
Rock Legend
Berichten: 2209
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 02:08

Re: 3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door One good reason »

Ik had al zo'n voorgevoel dat ik me slecht ging voelen als ik de antwoorden zou bekijken.
En ja ... hier heb ik blijkbaar (alweer) een leuke editie gemist :doh: .
En Erin Gray gemist :evil: Zowat de hotste space babe uit de jaren '80'!
beatinabox
Lead Singer
Berichten: 148
Lid geworden op: di 03 mei 2011, 07:22

Re: 3e Beat In A Box Quiz, vrij 25 mei 2012, Lede

Bericht door beatinabox »

Liefhebbers van deze film-muziek-tv-quiz, als je hem nog eens opnieuw wilt spelen, of gemist hebt en voor de eerste keer wil proberen? Dat kan!
Beat in a TV Box Quiz staat nu ook online! :) Elke week gooi ik een ronde online via mijn youtubekanaal. Beginnen bij Ronde 1: Fluitje van een cent - deel muziek. De rest volgt in stapjes de volgende weken!
Quizzen maar ;)
http://www.youtube.com/watch?v=7oB0GU05ZoU
Plaats reactie