2de Showbizzquiz

Plaats reactie
PaulMcCartney
Superstar
Berichten: 943
Lid geworden op: vr 17 aug 2007, 13:30
Locatie: Canada (?)

2de Showbizzquiz

Bericht door PaulMcCartney »

Na het success van vorig jaar :

Op vrijdagavond 20 november 2009 gaat de tweede grote quiz door van de Showbizz-Site door in Mechelen. Perron M, gelegen aan de rand van Mechelen, is de ideale locatie om 100 teams van maximum 6 personen de kans te geven hun showbizzkennis te bewijzen.
Voor het eerst kiezen we voor een showbizzquiz. Vragen over radio, tv, muziek, film, musical, ... komen allemaal aan bod tijdens die avond.

De quiz start op vrijdagavond 20 november 2009 om 20 uur ’s avonds en nog voor middernacht zal de uitslag bekendgemaakt worden.
Inschrijven kan nu al en kost 20 Euro per team. In ruil voor die 20 Euro per team krijg jij een onvergetelijke avond.
Ook dit jaar weer zorgen we voor een groot prijzenpakket. Zo groot dat iedere deelnemer een prijs mee naar huis kan nemen.

Wachten om in te schrijven is alleen maar nadelig. Hoe sneller je inschrijft, hoe lager je teamnummer en hoe dichter je bij het podium zit.
Heb je nog geen volledig team? Geen probleem, dan kan je toch al inschrijven. De gegevens van het volledige team hebben we pas één week voor aanvang van de quiz nodig.
Gebruikersavatar
parma espe
Popstar
Berichten: 283
Lid geworden op: di 19 feb 2008, 18:45
Locatie: Bellem / 4 schelln espe

Re: 2de Showbizzquiz

Bericht door parma espe »

Wij waren op deze topquiz vanzelfsprekend van de rapste om ons opnieuw in te schrijven. Maar nu we zien dat het geen pure muziekquiz meer is zullen we toch ook moeten afhaken vrees ik :(

Jammer, goed geamuseerd vorig jaar!
Afbeelding
Plaats reactie