Pagina 1 van 1

Dansende Beren Muziekquiz #4

Geplaatst: wo 06 jan 2021, 15:21
door Dansende Beren
Ons plan is om de muziekquiz te organiseren van zodra dat haalbaar is en toegestaan is. We mikken op 24 april. Indien het dan nog niet mogelijk is, stellen we de quiz uit naar het eerste moment waarop het toegestaan is om met ongeveer tien teams van vier man in een bubbel te quizzen. Prijs voor de quiz zou 20 euro per team zijn, maar dit moet pas betaald worden van zodra de quiz officieel kan doorgaan. Wat wel kan is je als team op de wachtlijst plaatsen, want we willen en zullen dit jaar zeker een muziekquiz doen!

Wil je meedoen met de quiz? Stuur een mailtje naar beir@dansendeberen.be met vermelding van teamnaam en dan zetten we je op de wachtlijst.

Hieronder een algemene beschrijving:

Op 24 april 2021 vindt de vierde Dansende Beren muziekquiz plaats. Centraal staat het muziekjaar 2020. De hoofdbrok van de avond bestaat dus uit nummers van 2020, de alternatieve muziek die de site van Dansende Beren representeert.

Natuurlijk is er ook aandacht voor subthema’s uit ander jaren, zij het in mindere mate. De quiz is toegankelijk voor iedereen, zowel gelegenheidsquizzers als vaste waarden. Een multimediale quiz die ook het belang van beelden in het hedendaagse muzieklandschap niet vergeet. Vaste lezers van Dansende Beren hebben alvast een stapje voor, want onze stijl sijpelt ook in de muziekquiz door.

Bespreking van onze vorige quiz, die voor iedereen haalbaar was: http://www.muziekquizzen.be/phpBB3/view ... f=3&t=4887

Wanneer? 24 april 2021

Waar? vzw Minus One - Opgeëistenlaan 455 - 9000 Gent

Start? tbc

Kostprijs? 20 euro per team (overschrijven op rekeningnummer tbc)

Prijzen: Veel cd's en concertbonnen (iedereen prijs!)