Kwistetwel -Film- en muziekquiz - 22-03-2019 - Dendermonde

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Luk
Superstar
Berichten: 949
Lid geworden op: do 20 jan 2011, 23:15
Locatie: Aalst

Kwistetwel -Film- en muziekquiz - 22-03-2019 - Dendermonde

Bericht door Luk » zo 24 mar 2019, 02:04

Hybride is in, tegenwoordig… Niet enkel bij wagens of twijfelaars in sexualiteit (X was "in mijn tijd" iets voor wanneer je nog geen handtekening had 8-) nu ook een beetje?), maar ook bij quizzen.

Neem nu de film-muziekquiz!

Eergisteren nog eens van zo'n project genoten in Sint-Gillis-Dendermonde!

Met veel respect voor de samensteller(s) maar ook voor de filmkenners, waar ik aan onze tafel slechts zeer zelden kon bijdragen in hun specialisatie. Zeer fijne ervaring voor mij, en voor herhaling vatbaar!
Knap ineengestoken en gerealiseerde quiz van “Elmo”. :clap: :clap: :clap:
Uiteraard ook :o en :handgestures-thumbupright: voor de winnaars Bruce Horny & the Rest, die de rest het na"kijken" gaf. :banana-dance: :music-rockout:

Gebruikersavatar
Sander
Superstar
Berichten: 782
Lid geworden op: di 25 jun 2013, 12:47
Locatie: Comfortably Dumb

Re: Kwistetwel -Film- en muziekquiz - 22-03-2019 - Dendermonde

Bericht door Sander » wo 27 mar 2019, 10:57

Ook van mijnentwege petje af voor dit werkstukje! Schitterend hoe film en muziek hier met elkaar verweven werden tot een zeer entertainende quiz. De 2e tafelronde was daar een mooi vb van: 3 kolommen waarvan je de middelste moest invullen met een titel van een nummer dat eveneens de titel van een film was. In de linkerkolom stond dan de artiest van het nummer en rechts de regisseur/acteur van de film. Dat was heel fijn samenwerken tussen de muziek- en de filmnerds aan tafel :mrgreen:
Had wel het gevoel dat de filmfragmenten een stuk pittiger uitvielen dan de muziekfragmenten, maar dat drukte de pret geenszins!
Tot volgend jaar?

Plaats reactie