De Quizfabriek: muziekquiz

quizfabriek
Groupie
Berichten: 12
Lid geworden op: vr 12 jul 2019, 11:52

De Quizfabriek: muziekquiz

Bericht door quizfabriek » vr 12 jul 2019, 12:03

Hoi,

De Quizfabriek (een onderdeel van Bektoe vzw) organiseert volgend jaar z'n 5de quizseizoen. We organiseren een 6-tal quizzen per jaar. Vorig jaar hebben we ons voor het eerst gewaagd aan een muziekquiz met de 'Nederlandstalige muziekquiz' (Klein verslagje hier: https://blog.quizfabriek.be/2019/04/18/ ... uziekquiz/)

We willen dat experiment dit jaar herhalen met een algemene muziekquiz in Gent. We houden het nog even kleinschalig (~20 ploegen), maar wel volgens onze bekende formule: deelnemende ploegen brengen een tablet/smartphone mee die ze gebruiken om de vragen te beantwoorden, waardoor verbetertijd gereduceerd wordt tot enkele seconden.

We zijn ook op zoek naar nieuw bloed om ons team te vervoegen; iemand met ervaring in muziekquizzen zou ongetwijfeld een grote waarde bieden. We bieden een gemotiveerd team van vrijwilligers die gepassioneerd zijn door quizzen en technologie, geluid en licht, en creatieve concepten.

Prikkelt het om mee te doen met ons project? Laat dan zeker wat weten (dat kan hier of via hallo@quizfabriek.be), dan nodigen we je uit om eens kennis te maken.

Alle info over onze werking kan je op onze website (https://www.quizfabriek.be) of op onze blog (https://www.bektoe.be) vinden.

Hopelijk tot hoors, en anders volgend jaar op onze eerste muziekquiz? :dance:

Dank,
Thijs

Plaats reactie